Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και το χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Αλλο που δεν ήθελε ο Χρήστος Αγραπίδης. Με πρόφαση τις επιφυλάξεις της νέας διοίκησης, αποφάσισε να σταυρώσει τα χέρια του και να πάρει πίσω το αίμα του από τους Πειραιώτες που τον "μαύρισαν" στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Συγχρόνως πήρε την εκδίκησή του και από τον Παναγιώτη Φασούλα, αφού όπως όλα δείχνουν την Πρωτοχρονιά - οπότε και αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα - ο Πειραιάς θα υποδεχτεί το Νέο Ετος σιωπηρά παρακολουθώντας απλώς τα πυροτεχνήματα των όμορων δήμων.

Από το μπάχαλο έσπευσε να επωφεληθεί το άλλο "παιδί του Πειραιά", ο Πέτρος, που πέτυχε να εκλέξει 2-3 ανθρώπους με το ψηφοδέλτιο του κ. Φασούλα, και οι οποίοι, όπως φημολογείται, προορίζονται να αναλάβουν όλοι "θέσεις ευθύνης" στο καινούργιο δημοτικό γκουβέρνο του Πειραιά.

Ως εκ τούτου ο Πέτρος, που βλέπει το μέλλον του στη ΝΔ θολό, άρχισε μαζί με τους συνεργάτες του να δουλεύει από τώρα το σχέδιό του για την επόμενη τετραετία - τη μετά Φασούλα - προβάλλοντας με έργα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πειραιά. Μέσα σε λίγες ώρες έστησε με δικά του έξοδα το χριστουγεννιάτικο δέντρο - παραμονή των Χριστουγέννων - στο κέντρο της πόλης!».

Οπως βλέπετε, εκτός των άλλων, τα «συγκοινωνούντα δοχεία» του δικομματισμού έχουν πολύμορφες παρενέργειες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ