Τρίτη 6 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Συνεχίζει την αντιΚΚΕ επίθεση

Στην αγωνιώδη προσπάθεια να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και να τον ...πείσει ότι δεν ακολουθεί την ίδια πολιτική με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ συνέχισε και χτες την επίθεσή του εναντίον του ΚΚΕ, που αποκαλύπτει ακριβώς αυτή τη δικομματική σύμπλευση.

Εκφραστής αυτή τη φορά της αντιΚΚΕ εκστρατείας, ο Π. Ευθυμίου, ο οποίος με συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Αλφα» κάλεσε την Αλ. Παπαρήγα να δει «πού είναι ίδιο το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία;». Μάλιστα, ο ίδιος αναρωτήθηκε «είναι ίδιο στις εργασιακές σχέσεις; Ας ρωτήσει τους εργαζόμενους». Ναι, χωρίς ίχνος πολιτικής ντροπής, ο εκπρόσωπος του κόμματος που επί των κυβερνητικών του ημερών καθιέρωσε τη «μερική απασχόληση», τη «μερική ασφάλιση», χτύπησε τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, που παραμονή των εκλογών του 2004 ο πρόεδρός του, με την πρόταση του «Λαυρίου», πρότεινε τετράχρονη ανασφάλιστη και «μαύρη» εργασία των νέων... αναρωτήθηκε αν το ΠΑΣΟΚ έχει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ που ακολουθεί τον ίδια πολιτική!!

Ο ίδιος δεν αρκέστηκε σ' αυτό. Κάλεσε το ΚΚΕ και τη Γενική Γραμματέα του, να... ανακαλύψει ποιος ξεπουλάει καλύτερα τη δημόσια περιουσία και συγκεκριμένα τον ΟΤΕ και είπε: «Είναι ίδια η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στον ΟΤΕ, με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ; Δηλαδή, να έχεις επί ΠΑΣΟΚ έναν δημόσιο Οργανισμό ευέλικτο, ισχυρό, κερδοφόρο και να έχεις, επί Νέας Δημοκρατίας, έναν Οργανισμό που θα ξεπουληθεί έναντι αγνώστου τιμήματος, που θα είναι, ούτως ή άλλως, πινάκιο φακής σε κάποιον ξένο επενδυτή;» Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ξεπούλησαν το 67% των μετοχών του ΟΤΕ, βγήκαν στην «αγορά» για να αναζητήσουν «στρατηγικούς επενδυτές», τα συνδικαλιστικά τους στελέχη υπέγραψαν την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στον Οργανισμό, αλλά σήμερα που η ΝΔ συνεχίζει το έργο τους, καλούν το ΚΚΕ να... βρει τις διαφορές τους!

Ο ίδιος, μάλιστα, εντελώς προκλητικά ισχυρίστηκε ότι όποιος δε βλέπει «τις επιπτώσεις και τις διαφορές, έχει ιδεολογική τύφλωση»!! Ας γνωρίζει, λοιπόν, ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετέχει στην επιχείρηση «τύφλωσης» του λαού που από κοινού επιχειρούν να πετύχουν οι εκπρόσωποι του δικομματισμού και θα συνεχίζει να καταδεικνύει στο λαό ότι αυτός ο καυγάς είναι ξένος από τα δικά του συμφέροντα.

Κατά τα άλλα, ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε πως «Το ΠΑΣΟΚ διατηρεί στο ακέραιο τις θέσεις του για τη Συνταγματική Αναθεώρηση». Σημείωσε, επιμένει στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, ενώ φρόντισε να θέσει εκ νέου το εκβιαστικό δίλημμα στο λαό, ότι μέσα από την εκλογική διαδικασία, θα κριθεί ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής του συστήματος.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ επιμένει στις θέσεις του για την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης, υπενθυμίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ, ψήφισε τις θέσεις του για το άρθρο 16 στην Επιτροπή»...

Ο Π. Ευθυμίου, παράλληλα, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινωθεί σύντομα, αφού πρώτα συζητηθεί στο Πολιτικό και το Εθνικό Συμβούλιο και στο προγραμματικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ