Πέμπτη 1 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Πρόγραμμα αντιδραστικών θέσεων

Στην τελική κατάρτιση ενός προγράμματος που θα περιλαμβάνει τις αντιδραστικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανώτατη εκπαίδευση, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά και θα θέτει σαν κεντρικό στόχο την προώθηση των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων, έτσι όπως επιβάλλονται από τις ευρωενωσιακές αποφάσεις, προχωράει από σήμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιαστούν από τον Γ. Παπανδρέου την Κυριακή σε συγκέντρωση στο ΣΕΦ. Σήμερα και αύριο, στο πλαίσιο των διαδικασιών για τη διαμόρφωση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Προγράμματος, ενώ το Σάββατο θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο. Το τελικό κείμενο θα εγκριθεί από το προγραμματικό Συνέδριο τον προσεχή Μάη.

Χτες, ο πρόσφατα διαγραμμένος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ Κ. Κουλούρης, σχολιάζοντας την ομιλία του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή, δήλωσε: «Αν θέλουμε να έχουμε προοπτική νίκης δεν πρέπει να συμπορευόμαστε με την κυβέρνηση, αλλά με τη νεολαία και την κοινωνία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ