Τρίτη 27 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ψεύδη...

Σε μια προβοκατόρικη επίθεση εναντίον του ΚΚΕ, προχώρησε χτες η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αν. Διαμαντοπούλου, με αφορμή το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ δημοτικού, ισχυριζόμενη ότι το Κόμμα «ζητά το βιβλίο να πέσει στην πυρά». Με ψεύδη και λάσπη η υπεύθυνη του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αλφα», προσπάθησε τα ιδεολογικοπολιτικά επιχειρήματα του ΚΚΕ που υπογράμμιζαν το αντιεπιστημονικό περιεχόμενο του συγκεκριμένου βιβλίου, να τα εμφανίσει ότι υπηρετούν ένα «κυνήγι μαγισσών».

Το ΚΚΕ και τα στελέχη του από την πρώτη στιγμή τόνισαν ότι το συγκεκριμένο βιβλίο παραποιεί την Ιστορία, διαστρεβλώνει και αποσιωπεί ιστορικά γεγονότα, με στόχο να ενισχύσει τις προπαγανδιστικές θέσεις της αστικής ιστοριογραφίας, ασκώντας κριτική απέναντι σ' ένα βιβλίο που δεν αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής έρευνας.

Βέβαια, αυτές οι θέσεις είναι που ενοχλούν τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τους ΣΥΝοδοιπόρους τους και γι' αυτό το λόγο η Αν. Διαμαντοπούλου ανέλαβε να συμμετέχει στην αντιΚΚΕ επίθεση, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση και κάλυψη στους συγγραφείς του βιβλίου και στο «Παιδαγωγικό Ινστιτούτο», προασπίζοντας παράλληλα και το ΠΑΣΟΚ, αφού δική του «παραγγελία» είναι το συγκεκριμένο βιβλίο που ανέλαβε να εκτελέσει σήμερα ο εταίρος του δικομματισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ