Πέμπτη 12 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Γιώργος ο επι ... δέξιος

Φαίνεται ότι οι δημοσκοπήσεις που φτάνουν στη Χαριλάου Τρικούπη συνεχίζουν να δείχνουν ότι σημαντικός αριθμός πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στρέφονται προς το ΚΚΕ, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό στον κ. Παπανδρέου. Ετσι χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με συνέντευξή του στα «Νέα», επανήλθε σε κείνα τα γνωστά και ευφυή του περί «ΚΚΕ - αριστερού ψάλτη της ΝΔ»...

Μέρες που είναι πάντως, καλό θα είναι οι συμβουλάτορες του κ. Παπανδρέου να τον συγκρατήσουν και να του βρουν άλλον τρόπο «διαχείρισης του θυμού» του. Βλέπετε, στο φόντο του ναυαγίου στη Σαντορίνη, εκεί που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συναγωνίζονται ποιος θα βγάλει πρώτος στον αφρό τους εφοπλιστές, δεν είναι και το πιο έξυπνο πράγμα να επιτίθεσαι στο ΚΚΕ.

Ειδικά, μάλιστα, αν είσαι εκείνος - ο τόσο επι ...Δέξιος «σοσιαλιστής» - που έχεις φτάσει να υμνολογείς τους εφοπλιστές για τον «πατριωτισμό» (!) τους, με λόγια σαν κι αυτά:

«Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θέλω να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την περαιτέρω άνθηση της ελληνικής ναυτιλίας (...) Είναι μέγα λάθος να σας δημιουργούμε αίσθημα ενοχής, λέγοντάς σας ότι αν δεν επενδύσετε, δεν είστε πατριώτες. Αυτό κανείς δε σας το αμφισβητεί».

(Γιώργος Παπανδρέου, 26/6/2005, από την ομιλία του στο κλειστό κλαμπ της λέσχης των εφοπλιστών, στον Πειραιά).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ