Πέμπτη 12 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΔΥΕ
Γενικό αγωνιστικό προσκλητήριο

Σε γενική κινητοποίηση βρίσκονται οι Επιτροπές Ειρήνης ενόψει του 15ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Απρίλη στο Δημαρχείο της Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10). Και ενώ οι προσυνεδριακές διαδικασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ απευθύνει γενικό προσκλητήριο προς όλους τους μαχητές της ειρήνης, προς κάθε πατριώτη και δημοκράτη, για συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, για δυνάμωμα των Επιτροπών Ειρήνης και ενίσχυση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη.

Στο κάλεσμα αυτό γίνεται η προτροπή, το 15ο Συνέδριο «να γίνει η αφετηρία για το ξεδίπλωμα νέων μαζικών αγώνων και πρωτοβουλιών του φιλειρηνικού κινήματος με μπροστάρη την ΕΕΔΥΕ και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης ενάντια στη "νέα τάξη πραγμάτων"».

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ επισημαίνει ότι η πορεία μέχρι το 15ο Συνέδριο, θα είναι μια δυναμική, επίμονη προσπάθεια να δώσουμε νέα ώθηση στο αντιιμπεριαλιστικό - αντιπολεμικό κίνημα στη χώρα μας.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι προσυνεδριακές γενικές συνελεύσεις των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης σε όλη τη χώρα ενόψει του 15ου Συνεδρίου:

  • Σάββατο 14 Απρίλη

-- Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, Πανθεσσαλονίκεια Συνδιάσκεψη, 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

-- Επιτροπή Ειρήνης Καλαμάτας, 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX». Θα μιλήσει ο οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ, Γρ. Πετρόπουλος.

  • Κυριακή 15 Απρίλη

-- Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων, 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο». Θα μιλήσει η Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

  • Δευτέρα 16 Απρίλη

-- Παμπειραϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, 1ος ορ.). Θα μιλήσει ο Γρ. Πετρόπουλος.

-- Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Ηρακλείου (αίθουσα «Α. Παπανδρέου»).

-- Επιτροπή Ειρήνης Ιωαννίνων, 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Ν. Φωτιάδης.

-- Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει η αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Βέρα Νικολαΐδου.

  • Τρίτη 17 Απρίλη

-- Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας, 8 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ