Τρίτη 22 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΙ

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ: «Αν είναι πολλοί οι φίλαθλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά δεν πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί αμφιβάλλουν για τη σημασία και την αξία του πρωταθλήματος, είναι σίγουρα περισσότεροι οι πολίτες που δε θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του δικομματισμού αν αυτό κριθεί από το τι θα πει ο ένας αρχηγός για τον άλλο. Θα περιμένουν να ακούσουν τι θα πουν και οι δυο για όλους και τα προβλήματά τους. Το ερώτημά τους είναι ποιος θα μιλήσει γι' αυτούς που δε μιλούν, αλλά ψηφίζουν» (ο Γιώργος Σεφερτζής στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ: «Είναι φανερό πως το σκάνδαλο δεν αρκεί από μόνο του για να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες ζητούν θετικές προτάσεις για να πειστούν ότι θα αποτελέσει καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας (...) η πραγματική μάχη αρχίζει από σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να παρουσιάσει το πρόγραμμά του στην κοινωνία, να αντιπαρατεθεί με τις θέσεις των άλλων κομμάτων και βέβαια να κερδίσει την πλειοψηφία των πολιτών» (από το κύριο άρθρο στα «ΝΕΑ»).

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ: «Τα πιθανολογούμενα συνεργατικά σχήματα (ΝΔ - ΛΑΟΣ ή ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ) θα είναι θνησιγενή. Το γερμανικό μοντέλο του μεγάλου συνασπισμού (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) το οποίο θα βόλευε τους υπόλοιπους, γιατί θα εισέπρατταν ακόπως τα κέρδη από τη δικομματική συνύπαρξη, το απορρίπτουν μετά βδελυγμίας οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ. Αρα; Εκλογές ξανά, μπας και το πρώτο κόμμα διευρύνει τη διαφορά του από το δεύτερο. Στην περίπτωση αυτή τη νύφη θα πληρώσουν οι "μικροί". Οι οπαδοί τους θα υποστούν αφόρητη πίεση για να ρίξουν "χρήσιμη ψήφο"» (ο Τ. Παππάς στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ