Τρίτη 22 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Στην Αθήνα:

-- Σήμερα Τρίτη, στις 10 π.μ. το κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας, Πανεπιστημίου 23, Αθήνα, θα επισκεφθεί η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη.

-- Αύριο Τετάρτη, στις 12 μ. το ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL θα επισκεφθεί η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά:

-- Σήμερα Τρίτη, στις 6.30 π.μ., περιοδεία της Βέρας Νικολαΐδου, βουλευτή του ΚΚΕ, στον ΟΛΠ.

-- Αύριο Τετάρτη, η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 10.45 π.μ. στο εργοστάσιο ΜΕΤΡΟΝ, στις 13.15 στο εργοστάσιο ΙΟΝ και στις 7 μ.μ. στα πολυκαταστήματα του κεντρικού Πειραιά.

-- Αύριο Τετάρτη συγκέντρωση της ΚΟ Δραπετσώνας στις 7μ.μ., στο Β? ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους & Δογάνης), με ομιλητή το Νίκο Σοφιανό, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ.

Στην Αττική:

-- Πολιτική συγκέντρωση για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές διοργανώνει η Κομματική οργάνωση Λυκότρυπας - Αγίας Αννας Μενιδίου του ΚΚΕ αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κόκκινου Μύλου (επί της οδού Φιλαδελφείας). Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Τετάρτη, η ΚΟΒ Ανω Λιοσίων διοργανώνει συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στα γραφεία της στην πλατεία Μητροπόλεως με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Τετάρτη, η ΚΟΒ Αγίου Στεφάνου διοργανώνει στις 7 μ.μ. εκδήλωση στα γραφεία της, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Νίκο Καλούτση, στέλεχος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ