Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ: «Από τη Δευτέρα δύο εταιρείες στον χώρο της διαφήμισης "πιάνουν δουλειά" προκειμένου να στηρίξουν την καμπάνια του κυβερνώντος κόμματος. Πρόκειται για τη "Spot Thomson" που θα αναλάβει την επεξεργασία των τηλεοπτικών μηνυμάτων, και τη "Civitas" που θα έχει την ευθύνη για τα φυλλάδια, τα συνθήματα και τα σημεία του πολιτικού λόγου που θα χρησιμοποιηθούν από τον κ. Καραμανλή και τα στελέχη του κόμματος (...) Στόχος της καμπάνιας θα είναι οι μεταρρυθμίσεις και η προβολή της ανάγκης να συνεχιστούν» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ: «Ολομέτωπη επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή ξεκινά με το ...καλημέρα το ΠΑΣΟΚ, αφού με τηλεοπτικά σποτ που θα προβληθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών έχει σκοπό να αναδείξει την αναξιοπιστία του όσον αφορά αυτά που υποσχόταν στις προηγούμενες εκλογές και δεν έπραξε ως πρωθυπουργός» (το ρεπορτάζ επίσης στο ΕΘΝΟΣ).

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: «Για το οικονομικό επιτελείο προσφιλέστερη ημερομηνία αναφέρεται η 23η Σεπτεμβρίου καθώς θεωρείται σκόπιμο να έχει ανοίξει μεν η Βουλή αλλά όχι και να ψηφισθούν τα νομοσχέδια των "παροχών". "Τα νομοσχέδια είναι σαν να έχουν ήδη ψηφισθεί" αναφέρει χαρακτηριστικά στέλεχος του επιτελείου, προσθέτοντας ότι εν πάση περιπτώσει όποιος θέλει να εφαρμοσθούν δεν έχει παρά να ψηφίσει το κυβερνών κόμμα» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΜΕΝΟΣ: «Δεν θέλω να σε τρελάνω αναγνώστη μου, ούτε να παίξω μαζί σου. Εκεί στην παραλία που θα διαβάζεις το άρθρο μου, ή στο ορεινό χωριό της καταγωγής σου, θέλω να μοιραστώ μαζί σου το εξής: Μήπως η κουβέντα για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, απομακρύνοντάς μας από την ουσία, που δεν είναι άλλη από την κριτική μας στάση για όσα διαδραματίζονται ερήμην μας, χάριν ενός παιγνίου που λέγεται "εγώ κερδίζω, εσύ χάνεις και η πραγματική πολιτική πάει περίπατο";» (ο Διονύσης Τσακνής στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ