Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

- Στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Αδάμ Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Αγγελος Τζέκης.

- Στο Κυψελοχώρι Λάρισας στις 7.30 μ.μ., στο Νέσσων στις 8.15 μ.μ. και στο Καλοχώρι στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας.

- Σε συγκεντρώσεις στα χωριά της Λάρισας, Καστρί (7.30 μ.μ.), Αμυγδαλή (8.15 μ.μ.) και Καλαμάκι (9 μ.μ.) θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας.

Αύριο Σάββατο

- Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Β. Μπούτας.

- Κλιμάκια της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν σε χωριά των Δήμων Ιτάμου, Καλλιφωνίου και Νεβρόπολης.

Την Κυριακή 19/8

- Συγκέντρωση στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, στις 8.30 μ.μ..

- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση προς τιμήν των μαχητών και μαχητριών της 3ης Μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στις 12 μ. στον Αγιο Βασίλη Κυνουρίας.

- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους νεκρούς μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί, στη θέση «Χάρος», στην Κοτύλη του Γράμμου. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ.

Την Τρίτη 21/8

- Στις 10.30 π.μ. αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Σ. Λάμπρου θα περιοδεύσει στο Δημοτολόγιο του Δήμου Αθήνας.

- Αντιπροσωπεία της Αχτίδας Τηλεπικοινωνιών της ΚΟΑ με επικεφαλής τον Λ. Παπακωνσταντόπουλο θα περιοδεύσει στο κτίριο του ΟΤΕ στην Κωλέτη, στις 9 π.μ.

Την Πέμπτη 23/8

- Στις 6.30 π.μ. αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Γ. Πάσουλα θα πραγματοποιήσει περιοδεία - συζήτηση με τους εργαζόμενους στον Εθνικό Κήπο.

- Κλιμάκιο της Αχτίδας Τηλεπικοινωνιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Λ. Παπακωνσταντόπουλο θα επισκεφτεί στις 7 π.μ. το κτίριο του ΟΤΕ στη Δαγκλή.

Την Παρασκευή 24/8

- Στο κτίριο του ΟΤΕ στην Ιεροσολύμων, στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Λ. Παπακωνσταντόπουλο.

Τη Δευτέρα 27/8

- Κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Λ. Παπακωνσταντόπουλο θα περιοδεύσει στο κτίριο του ΟΤΕ στην Αθηνάς στις 10 π.μ.

Την Τρίτη 28/8

- Στις 10.30 π.μ., αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Κ. Μαρκέτη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Πολεοδομία Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ