Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γαλαζοπράσινα «μαγαζάκια» πάνω στις στάχτες

Σε προεκλογικό ρινγκ μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ το θρήνο και τη συμφορά των πυρόπληκτων κατοίκων της Πελοποννήσου. Χτες, ο υπεύθυνος Υγείας - Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας, κυκλοφόρησε ανακοίνωση όπου «αγανακτούσε» για τη χρήση του νοσοκομείου Πύργου από επιτελείο της ΝΔ ως «κομματικού άντρου». Αυτό που ενόχλησε όμως το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, αλλά ότι η ΝΔ τους πήρε την προεκλογική «μπουκιά» απ' το στόμα!

«Εγκαταστημένοι στο Νοσοκομείο (!), ο υφυπουργός Πρόνοιας, μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, χειρίζονται τις διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντων, αποκλείοντας προς το παρόν τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους, που είναι οι αρμόδιοι φορείς γι' αυτή τη διαδικασία». Αγανάκτησε ο Χρ. Πρωτόπαππας, γιατί δεν ανέλαβε αυτή τη διαδικασία να τη διεκπεραιώσει η Νομαρχία Ηλείας, που ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ. Εκεί, όμως, έχει στηθεί ένα ακόμα κομματικό παραμάγαζο, αλλά αυτή τη φορά από το ΠΑΣΟΚ.

Ερίζουν τα δυο κόμματα πάνω απ' τις στάχτες και την καταστροφή που δημιούργησαν με την πολιτική τους. Ο λαός να τους δώσει στις εκλογές την απάντηση που τους αξίζει. Μαυρίζοντάς τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ