Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ
Πυκνώνουν οι εξορμήσεις

Το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους το αγωνιστικό ραντεβού εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων και φτωχών αγροτών

Η αφίσα του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο
Η αφίσα του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο
Με εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς, τις συνοικίες και τα χωριά, οι ταξικές δυνάμεις δίνουν καθημερινά τη μάχη για την επιτυχία του πανεργατικού συλλαλητηρίου που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΣΕΑ ΕΒΕ, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους. Οργανώνουν την αγωνιστική απάντηση του εργαζόμενου λαού στην πολιτική που παραδίδει στην πυρά τη ζωή τους, τα δικαιώματά τους.

Από τη Θεσσαλονίκη, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου θα παρελάσουν Καραμανλής και Παπανδρέου για να εξαγγείλουν προεκλογικά νέα μέτρα για τη «σωτηρία» του λαού και του τόπου, να διαγωνιστούν ποιος καλύτερα θα υπηρετήσει την πολιτική της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους ξεκάθαρη απάντηση.

Μαζί εργάτες και υπάλληλοι, συνταξιούχοι, αγρότες, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, θα διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική του δικομματισμού, στην πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η απόφαση του εργαζόμενου λαού εκφράζεται μέσα από τις συζητήσεις που γίνονται στη διάρκεια των εξορμήσεων και των περιοδειών. Στα εργοστάσια, τις υπηρεσίες των ΔΕΚΟ, τα πολυκαταστήματα, τα μικρά καταστήματα, ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που καθημερινά δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν το βήμα. Ετοιμοι να ενταχθούν στο δρόμο του ταξικού αγώνα, της πάλης για την οριστική ρήξη με τον αντίπαλο, την πλουτοκρατία και τα κόμματά της, τα συνδικαλιστικά και πολιτικά δεκανίκια της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ