Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Γυρίστε την πλάτη στις αντιλαϊκές πολιτικές

Ομιλία στα θυμαράκια του Λ. Παπακωνσταντόπουλου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στην Α΄ Αθήνας

Με αναφορά στην εν εξελίξει τραγωδία που ζει η Ελλάδα στην Πελοπόννησο, στην Εύβοια και άλλες περιοχές, ξεκίνησε χτες την ομιλία του στα Θυμαράκια και την ομώνυμη πλατεία ο υποψήφιος του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια Αθήνας Λ. Παπακωνσταντόπουλος.

Η οργή και η αγανάκτηση, είπε ο ομιλητής, είναι τα δίκαια συναισθήματα που πλημμυρίζουν το λαό και υπογράμμισε ότι τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ βρέθηκαν αυτές τις μέρες κοντά στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Η οργή αυτή του λαού, τόνισε, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κρύψει τις ευθύνες τόσο της κυβέρνησης όσο και του ΠΑΣΟΚ που από κοινού υποτάσσουν τα πάντα στο κέδρος και στη συγκέντρωση του πλούτου σε όλο και λιγότερα χέρια.

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές είπε ότι εάν με την ψήφο του ο λαός ενθαρρύνει τη συνέχεια της ακολουθούμενης πολιτικής, είτε με κυβέρνηση ΝΔ, είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τότε θα συνεχίζεται ο εμπρησμός των δασών και της γης και η υπονόμευση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων στη δουλιά, στην Παιδεία, στην Υγεία, στο Περιβάλλον, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος σχολίασε και την επικίνδυνη θεωρία που αναπτύσσει η κυβέρνηση, σχετικά με τις αιτίες των εμπρησμών και κατήγγειλε ότι η αναγωγή της τραγωδίας των πυρκαγιών στο δόγμα της νέας τάξης πραγμάτων των ιμπεριαλιστών περί «ασύμμετρης απειλής» δείχνει ξεκάθαρα ότι ο στόχος είναι η τρομοκράτηση του λαού, ώστε αυτός να στρέψει την αντίδρασή του σε λάθος δρόμο τόσο στις εκλογές όσο και στη συνέχεια.

Στις επικείμενες εκλογές, κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη του στις αντιλαϊκές πολιτικές που μέχρι σήμερα γνώρισε κυριολεκτικά στο πετσί του και να αναδείξει ενισχυμένο από τις κάλπες το ΚΚΕ, τη μόνη πολιτική δύναμη που επί της ουσίας αντιπαλεύει το δικομματισμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανησυχούν μήπως η λαϊκή δυσαρέσκεια εκδηλωθεί με ψήφο στο ΚΚΕ (2023-05-16 00:00:00.0)
Εμπιστεύσου το ΚΚΕ και πάλεψε στο πλευρό του (2023-03-11 00:00:00.0)
Στήριξη και αλληλεγγύη στο ΚΚ Τουρκίας (2018-05-24 00:00:00.0)
ΟΧΙ στον πόλεμο κατά του Ιράκ (2002-09-25 00:00:00.0)
Αποδοκιμάστε τον ανούσιο δικομματικό καυγά (2000-03-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ