Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΧΩΡΑ
Αμέριστη συμπαράσταση και διεθνιστική αλληλεγγύη

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό που τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν σκορπίσει το θάνατο, έχουν εξαφανίσει δάση, χωριά και χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά, εκφράζουν με επιστολές τους προς το ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα του συνδικαλιστικές οργανώσεις άλλων χωρών.

Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) εκφράζει τα ολόψυχα συλλυπητήριά της προς τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων. «Ακόμη - συνεχίζει - εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τον ελληνικό λαό με την ευχή ότι σύντομα θα αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές και ότι θα είναι η τελευταία φορά που η Ελλάδα ταλαιπωρείται από τις καταστροφικές πυρκαγιές».

Η Διεθνής των εργαζομένων στις κατασκευές (UITBB) εκφράζει, με τη σειρά της, την αμέριστη συμπαράστασή της στον εργαζόμενο λαό της χώρας που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει, μια πρωτοφανή καταστροφή. Δηλώνει ότι, όπως αποδεικνύεται, στις προτεραιότητες της κυβέρνησης δεν είναι η ευημερία των εργαζομένων και η προστασία της ζωής τους, αλλά τα κέρδη των επιχειρηματιών. Τέλος, αναφέρει ότι θα προσφέρει και έμπρακτα τη βοήθειά της με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Η Λιβανέζικη «Fenasol», σε μήνυμά της προς το ΠΑΜΕ, σημειώνει ότι η χώρα υπέστη μια τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον ελληνικό λαό. Δηλώνει ότι η θέληση και οι προσπάθειες του λαού της χώρας θα είναι καθοριστικές, για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ