Τρίτη 2 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τουριστική οφθαλμαπάτη

Θα μπορούσε να είναι η παρουσίαση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Ωστόσο, ήταν η τοποθέτηση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Συγκρατούμε: Την ανάγκη για «ευέλικτο θεσμικό πλαίσιο», ώστε να υλοποιηθούν επενδύσεις και να προσελκυστούν μεγάλα κεφάλαια. Την επίσπευση παράδοσης στους ιδιώτες των ΞΕΝΙΑ Θάσου, Τσαγκαράδας, Βυτίνας, Σκιάθου, του Καζίνο Κέρκυρας, των εκτάσεων σε Ανάβυσσο Αττικής και Αφάντο Ρόδου.

Οσο για τον εσωτερικό τουρισμό; Ο Α. Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για κίνητρα ενίσχυσης των Ελλήνων επισκεπτών. Οπως ...την καλλιέργεια νέας συνείδησης διακοπών, που θα περιλαμβάνει «μεγαλύτερη διασπορά μέσα στο χρόνο των διακοπών των Ελλήνων».

Μάλιστα. Το πρόβλημά μας είναι ο χρόνος των διακοπών, και όχι η «διασπορά» των μισθών μας στα βενζινάδικα, στα αγγουράκια και στα φροντιστήρια, με αποτέλεσμα να μη μένει φράγκο για να πάμε πέρα από το χωριό μας (οι τυχεροί). Τώρα σώθηκαν και ο τουρισμός και οι ...τουρίστες. Ασε που υπάρχουν κάτι φάμπρικες (και μη), που όχι μόνο δε σε αφήνουν να φύγεις άλλο μήνα από τον Αύγουστο, αλλά σου τρώνε και την κανονική άδεια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ