Τρίτη 2 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Κορυφώνεται η κόκκινη νεανική γιορτή

Την Κυριακή 7 Οκτώβρη στις 8.00 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο η κεντρική εκδήλωση

Με την κεντρική εκδήλωση, την Κυριακή, 7 Οκτώβρη, στις 8.00 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο, ολοκληρώνεται το ταξίδι του 33ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ».

Ηδη, τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ έχουν μπει δυναμικά στη μάχη της διακίνησης του εισιτηρίου, για την επιτυχία της κόκκινης γιορτής της νιότης. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την ενίσχυση της νεολαίας στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) Μιγκέλ Μαδέιρα.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους: Βασίλη Καζούλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Φίλιππο Πλιάτσικα, Διονύση Τσακνή.

Ακόμα, με την αφορμή της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα, στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθεί έκθεση πολιτικής αφίσας αφιερωμένη στον κομμουνιστή επαναστάτη, ενώ θα προβληθεί ειδικό βίντεο.

Το 33ο Φεστιβάλ, με σύνθημα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους - Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει», κορυφώνεται έχοντας ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, με περισσότερες από 200 εκδηλώσεις, σε γειτονιές, χωριά και τόπους δουλιάς, δεκάδες μαθητικά φεστιβάλ, φεστιβάλ σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε κάθε πόλη. Με την κεντρική εκδήλωση, η ΚΝΕ σηματοδοτεί την ένταση της δράσης της, το πλατύ άνοιγμα στη νεολαία και τους εργαζόμενους, το κάλεσμα σε ανυπότακτη στάση ζωής, στους αγώνες για τα δικαιώματά τους στη δουλιά, στη μόρφωση, στη ζωή.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ