Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες της Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ

Οι οργανώσεις της Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ προγραμματίζουν εκδηλώσεις στις σχολές για τα 90 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Σήμερα, Τρίτη, οι οργανώσεις του Πανεπιστημίου Αθήνας, στο αμφιθέατρο 1 της Νομικής Σχολής, στη 1 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Σήμερα, Τρίτη, οι οργανώσεις της Φυσικομαθηματικής και της Φιλοσοφικής, στην «ΑΟΥΛΑ» στη Φιλοσοφική, στη 1 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη, στην ΑΣΟΕΕ, στη 1 το μεσημέρι. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ.

Την Πέμπτη, στο Πολυτεχνείο, στις Γενικές Εδρες. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη, στο Πάντειο, στο αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα 2», στις 2 μ.μ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τασούλας, μέλος του γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ και γραμματέας της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ