Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Μ' ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αφιερωμένες στα 90χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, οι ΚΟ του ΚΚΕ τιμούν την επέτειο αυτού του κοσμοϊστορικού γεγονότος, που χάραξε με ανεξίτηλη σφραγίδα ολόκληρη την ανθρωπότητα. Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Αύριο Τετάρτη

-- Στη Θήβα, στο παλιό Δημαρχείο, στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Σήφη Κωτσαντή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τις Αχτίδες Ενέργειας και Τηλεπικοινωνιών της ΚΟΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ, Γ΄ Σεπτεμβρίου 110, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Βέροια, στις 6 μ.μ. στη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, στις 6 μ.μ., με θέμα: «Σοσιαλιστική Επανάσταση και Λογοτεχνία».

-- Στις Σέρρες, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΔΕΠΚΑ. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Ηγουμενίτσα, στις 7 μ.μ. στο Πάνθεον, με ομιλητή τον Θόδωρο Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Γιάννενα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών (Παρασκευοπούλου 4), με ομιλητή τον Τάκη Τσίγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την Κομματική Οργάνωση Ασπροπύργου στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας.

Την Παρασκευή 7/12

-- Από την Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας, στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη 1), στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Γιώργο Νάνο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Από την ΚΟ Δάφνης του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ» (στρ. Παπάγου 8, Αγιος Δημήτριος).

-- Στο ΤΕΙ Αθήνας, αμφιθέατρο Πληροφορικής, στη 1 μ.μ., με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 9/12

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, από τη ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Ελ. Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρξει χρονικό - αφιέρωμα από τον ηθοποιό Βασ. Κολοβό και τους μουσικούς Γ. Πέτρου και Παν. Μαγκλάρα, καθώς και εκθέσεις φωτογραφικού υλικού και αφίσας.

-- Από την Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου 2 και Θεμιστοκλέους) στις 6.30 μ.μ. με ομιλήτρια την Γεωργία Φλούδα, μέλος της ΕΠ.

-- Από την Αχτίδα 2ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ, στις 6.30 μ.μ., στο κτίριο του ΟΝΑ, Αίθουσα Μουσικών Οργάνων (Αρτέμωνος 7, Ν.Κόσμος). Θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Από την Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου 2 και Θεμιστοκλέους) στις 10.30 π.μ. με ομιλήτρια την Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ.

-- Από την Αχτίδα 1ου-7ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο «ΑΑΒΟΡΑ», Ιπποκράτους και Αλεξάνδρας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Από την Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στις 11 το πρωί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την Αχτιδική Επιτροπή Κορυδαλλού της ΚΟΠ στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού «ΠΛΕΙΑΔΕΣ». Ομιλητής Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ