Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Κορόνες με ασπίδα το λαϊκό αίσθημα της στιγμής

Εξερχόμενος από το γραφείο της υπουργού Εξωτερικών, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση Νίμιτς, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι «δε νομίζω ότι είναι μια εύκολη υπόθεση που μπορούν να αναλάβουν τα κόμματα. Πρέπει να καταφύγουμε στον ελληνικό λαό».

Επικαλέστηκε σφυγμομετρήσεις, ότι άνω του 80% του ελληνικού λαού δε θέλει υποχωρήσεις που θα θίγουν την αξιοπρέπεια της χώρας και πρόσθεσε ότι «συντάσσομαι με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού». Στην πραγματικότητα, κρύβεται πίσω από το λεγόμενο λαϊκό αίσθημα της στιγμής και της συγκυρίας, προκειμένου να κρύψει την αναμενόμενη στροφή του ίδιου και του κόμματός του, όταν η σφυγμομετρούμενη κατευθυνόμενη «κοινή γνώμη», για τους όποιους λόγους, δείξει να αλλάζει ρότα.

Τέλος, χαρακτήρισε τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών «απαραίτητη», ενώ άκομψα έσπευσε ο ίδιος να εμπλέξει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι τη σύνοδο αυτή «ως δημοσιογράφος οσφραίνομαι ότι τη θέλει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ