Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στη ΔΕΥΑ Καρδίτσας θα περιοδεύσει ο Β. Ξυδιάς. Στη ΔΕΗ ο Κ. Θεοδωρίδης, στο χωριό Ρούσο η Σ. Κουλούρη, στην Καρδιτσομαγούλα ο Β. Κρανιάς.

-- Σήμερα, Πέμπτη, στις 11 π.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ. Πρωτούλη θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Αθηναίων.

-- Αύριο, Παρασκευή, 22 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αχ. Κανταρτζή, βουλευτή του Κόμματος, θα περιοδεύσει στην Καλαμπάκα. Στις 9 π.μ. θα επισκεφτεί τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και στις 11 π.μ. το δασαρχείο Καλαμπάκας και το εργοστάσιο ξυλείας.

-- Η ΚΟΒ Ν. Μάκρης - Μαραθώνα πραγματοποιεί συνεστίαση για τα 90χρονα από την ίδρυση του ΚΚΕ, αύριο Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Γάστρα» στη Ν. Μάκρη.

-- Αύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στη Ματαράγκα Καρδίτσας θα μιλήσει ο Β. Ξυδιάς.

-- Το Σάββατο, 23/2, στις 8 μ.μ., στο Καππαδοκικό Καρδίτσας, θα μιλήσει ο Κ. Θεοδωρίδης.

-- Την Τρίτη, 26/2, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» των Τρικάλων, θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας με θέμα την κατάσταση στο εργατικό κίνημα, την πάλη των ταξικών δυνάμεων για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και την πρόταση αγώνα του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ