Σάββατο 5 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟ «ΟΧΙ»: «Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ ηγήθηκε του ευρωπαϊκού "Οχι"» (η εκτίμηση στο ΒΗΜΑ).

ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: «Η μόνη επιτυχία των ΗΠΑ ήταν η υποστήριξη στο σχέδιο για την εγκατάσταση της αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη» (η εκτίμηση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ... «Η πλειοψηφία των συμμάχων δεν είχε αντίρρηση να ενταχθεί τώρα η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, να κλείσει το "μέτωπο των Δυτικών Βαλκανίων" ώστε να "προστατευθεί" καλύτερα το "ανεξάρτητο Κόσοβο". Ομως η πλειοψηφία των συμμάχων εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς την Ελλάδα κατανοώντας τους λόγους οι οποίοι εξαναγκάζουν την Αθήνα να προχωρήσει στο ΒΕΤΟ» (η Κύρα Αδάμ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ: «Η λύση προς το παρόν δε βρέθηκε. Δεν έχουμε λοιπόν κανένα λόγο να πανηγυρίζουμε ως θρίαμβο το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να ξοδέψουμε το διπλωματικό μας όπλο χωρίς να επιτευχθεί ο στόχος για τον οποίο το προορίζαμε. Θέλαμε λύση. Πανηγυρίζουμε τη μη λύση;» (ο Π. Τσίμας στα ΝΕΑ).

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα "πανηγυρίσει" όταν επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας, ξεκαθάρισε ο Αλέκος Αλαβάνος» (στην ΑΥΓΗ).

ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΙ; «Ακουγα χθες διάφορους φιρφιρίκους να ισχυρίζονται ότι το Βουκουρέστι δεν ήταν ελληνική επιτυχία, διότι δεν έλυσε το πρόβλημα. Ε, λοιπόν, τους πληροφορώ ότι ήταν τεράστια επιτυχία» (ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: «Κάμψη του ΣΥΝ και μικρή άνοδο του ΠΑΣΟΚ καταγράφουν δημοσκοπήσεις που "τρέχουν" αυτήν την περίοδο» (στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ