Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Καίνε» τα καύσιμα

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΕΛΙΚΑ δεν έχει και τόσο μεγάλη επιτυχία η πολιτική καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης έτσι δεν είναι; Και δε μιλάμε για την πολιτική τιμών. Αυτή την έχει αφήσει στις εταιρίες πετρελαίου... Για την... πολιτική τεχνητής καλλιέργειας αισιοδοξίας στους καταναλωτές μιλάμε.

Πάντως, τα φαινόμενα των ατελείωτων ούρων στα πρατήρια αποτυχία φανερώνουν. Τώρα, βέβαια, θα 'ρθει η κυβέρνηση και θα τα ρίξει όλα στις πλάτες των βυτιοφορέων... Αλλά, μάλλον δε θα ξεγελάσει κανέναν. Ολοι ξέρουμε ποιος τα δημιούργησε.

Το χειρότερο είναι ότι ξέρουμε και ποιος τα πληρώνει. Αυτός που δε φταίει και δεν είναι άλλος, βέβαια, από τους εργαζομένους και, ιδιαίτερα από τους ιδιοκτήτες ΙΧ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τις εκλογές της Γιουγκοσλαβίας, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο πλανήτης διαθέτει πλέον ένα αλάνθαστο κριτήριο για το ποιες εκλογές είναι αδιάβλητες και ποιες όχι, με βάση τις δηλώσεις των ηγετών τις Δύσης και κυρίως των ΗΠΑ και της Βρετανίας!

Αδιάβλητες, λοιπόν, εκλογές είναι: Αυτές που βγάζουν την κυβέρνηση που θέλουμε, που μας βολεύει και που θα κάνει ό,τι της λέμε στον αιώνα τον άπαντα!

Οσο για εκείνον το στόλο των Αμερικανών και των Βρετανών που πλέει στην Αδριατική (για τον οποίο έγραψε χτες και η βρετανική εφημερίδα «Ιντιπέντεντ») δε νομίζουμε ότι βρίσκεται εκεί για λόγους... τιμητικής φρουράς στις γιουγκοσλαβικές εκλογές. Αλλο ρόλο παίζει προφανώς.

ΟΧ - ΟΧ άσχημα τα πράγματα για την Νατάσα Παζαΐτη, που τα συνηθίζει κάτι συνολάκια με σακάκι και παντελόνι. Φανταζόμαστε ότι μετά τον ιερέα της Χαλκιδικής που απαγόρευσε τη μετάληψη σε 70χρονη, επειδή φόραγε παντελόνι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σύζυγός της θα την... πειθαρχήσει!

Ως γνωστόν, ο Κώστας Καραμανλής, όπως μας πληροφόρησε, υπογράφει και προσυπογράφει όσα λέει η Εκκλησία ακόμα και στο δημοψήφισμα για τις ταυτότητες. Οπότε η κ.Παζαΐτη πρέπει να προχωρήσει σε άμεση αλλαγή γκαρνταρόμπας.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ