Σάββατο 5 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Κώστας Αλυσανδράκης, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε οι απόφοιτοι τμημάτων Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας να αποκτήσουν κωδικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Νίκος Μωραΐτης και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό βάσει ποιων στοιχείων και ποιας μελέτης εκδόθηκε αυτή η ρύθμιση για την αλιεία χταποδιών με τον «κιούρτο» και αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην άμεση τροποποίηση του συγκεκριμένου ΠΔ, επιτρέποντας τη χρήση κιούρτων τους μήνες της απαγόρευσης, διότι, εκτός της λειτουργικότητας του εργαλείου αυτού, τίθεται θέμα διάθεσης του χταποδιού σε εποχή που διπλασιάζεται ο πληθυσμός του νησιού εξαιτίας της έλευσης παραθεριστών και τουριστών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Εύα Μελά, Κώστας Καζάκος, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα πρόκειται να πάρουν ώστε να αρθεί η απόλυση του Α. Κριτσιμά και να επαναπροσληφθεί, καθώς και να σταματήσουν οι απειλές, ο εκβιασμός και η τρομοκράτηση των εργαζομένων στην «Εταιρεία Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων», ώστε πράγματι οι εργαζόμενοι να έχουν διέξοδο στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με βάση τις δυνατότητες που τους δίνει ο ν. 3613/07.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Βέρα Νικολαΐδου, Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς, αν θα δοθούν όσα οφείλονται από τα συναρμόδια Υπουργεία στα Κέντρα Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και αν εφαρμοστεί στο μέλλον επαρκής και έγκαιρη χρηματοδότηση καθώς και αν προτίθενται να αντιμετωπίσουν το θεσμικό πρόβλημα στην κατεύθυνση δημιουργίας αποκλειστικά δημόσιου φορέα, που να καλύπτει όλο το φάσμα αντιμετώπισης των ναρκωτικών (πρόληψη, θεραπεία, επανένταξη) με εξασφαλισμένη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ