Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Αποχή από τις πρυτανικές αποφάσισαν οι φοιτητές

Με την αποχή των φοιτητών θα πραγματοποιηθούν, σήμερα Τετάρτη, οι πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μετά και τη χτεσινή αναβολή τους λόγω κατάληψης που πραγματοποίησαν φοιτητές του Ιδρύματος. Την αποχή αποφάσισαν οι ίδιοι οι φοιτητές μετά από ΓΣ που πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι.

Η ΠΚΣ που από την αρχή είχε τοποθετηθεί υπέρ της αποχής με όρους κινήματος και όχι με τυχοδιωκτισμούς και «ψευτοτσαμπουκά», με ανακοίνωσή της τονίζει ότι η μαζική αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες αποτελεί την καλύτερη απάντηση στους εκβιασμούς της πρυτανείας και στα σχέδια της κυβέρνησης για την εφαρμογή του Νόμου - Πλαίσιο. Θα στείλει, όπως σημειώνει, σαφές μήνυμα ότι ο Νόμος - Πλαίσιο δεν πρόκειται να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση των φοιτητών και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

«Οι φοιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν το δύσκολο δρόμο του συνεχούς και μακροχρόνιου αγώνα που στόχο θα έχει την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής στο σύνολό της, μέρος της οποίας είναι και ο Νόμος - Πλαίσιο», τονίζεται, εκτός των άλλων, στην ανακοίνωση της ΠΚΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ