Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Λυκό... φως

Ο κ. Αθανασόπουλος της ΔΕΗ ζητάει αυξήσεις ύψους 35% (!) στην τιμή του ρεύματος για την επόμενη πενταετία. Ελα, όμως, που έχει απέναντί του τον κ. Φώλια! Κι από τη στιγμή που ο κ. Φώλιας αποφάσισε να προτάξει τα στήθη του απέναντι στις απαιτήσεις της ΔΕΗ, αφήστε τον κ. Αθανασόπουλο να λέει.

Αλλωστε, ο κ. Φώλιας έχει δώσει δείγματα γραφής: Είναι ο ίδιος άνθρωπος που πήρε εκείνα τα ...41 μέτρα κατά της ακρίβειας και που δήλωσε ότι θα έκοβε τα χέρια των κερδοσκόπων. Εκτοτε, βέβαια, τα κέρδη των βιομηχανιών τροφίμων αυξήθηκαν έως και 270% (!) και οι τιμές στα ράφια εκτινάχτηκαν στα ύψη, αλλά σημασία έχει ότι ο κ. Φώλιας μια ανησυχία - όσο να 'ναι - την έσπειρε στην τάξη των κερδοσκόπων.

Το ίδιο επαναλήφθηκε με τις τράπεζες που τους έστειλε γράμμα ο κ. Φώλιας να μην προχωρούν σε καταχρηστικές κινήσεις εις βάρος των δανειοληπτών και κείνες, οι τράπεζες, έβαλαν την ουρά στα σκέλια, και αύξησαν τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών στο 22%!

Αυτά σκέφτονται και στη ΔΕΗ και μόνο που τους (λοξο)κοίταξε ο κ. Φώλιας, άρχισαν να τρέμουν...

Υ.Γ.: Λίγο ενδιαφέρει η τύχη του κ. Αθανασόπουλου στη διοίκηση της ΔΕΗ. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι η κυβέρνηση που υποτίθεται ότι διαφωνεί με τον κ. Αθανασόπουλο (τον οποίο διορίζει η... κυβέρνηση), μας έχει «αλλάξει τα φώτα» στο δούλεμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ