Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
«Δυσκολεύεται» αλλά μπορεί...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. να στηρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ, άφησε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης.

Μιλώντας χτες στο ραδιοφωνικό σταθμό «CITY 99,5», ρωτήθηκε: «αν πήγαινε (σ.σ: η κυβέρνηση) στους 150 (σ.σ: βουλευτές) εσείς θα δίνατε τους δικούς σας βουλευτές για να παραμείνει στην εξουσία;». Η απάντηση: «Οχι τόσο εύκολα. Ο Καραμανλής έχασε χρυσές ευκαιρίες. Τώρα αναγκάζεται και οδηγείται δέσμιος σε μια άλλη πολιτική. Εγώ του έλεγα από τις αρχές του καλοκαιριού "Αλλαξε πολιτική, έλα προς τα εδώ γιατί βλέπω πράγματα να έρχονται", και να που ήρθανε». Επομένως έστω και «δύσκολα» το σενάριο μπορεί να υλοποιηθεί. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης έβαζε ως προϋπόθεση στήριξης και την απομάκρυνση Ρουσόπουλου. Η οποία έγινε.

Εξάλλου χτες διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί τον Π. Τατούλη στην κοινοβουλευτική του ομάδα και ερμήνευε την αποστασιοποίηση του βουλευτή από τον Κ. Καραμανλή ότι «από κάποιους» επιχειρείται μεγαλύτερος έλεγχος των πολιτικών εξελίξεων. Κάποιους «που θα ωφελούνταν από τη μείωση της δυνάμεως του κυβερνώντος κόμματος». Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ