Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα πάρει, ώστε το Νοσοκομείο Βόλου να λειτουργήσει χωρίς ελλείψεις και με πλήρωση όλων των κενών με μόνιμο προσωπικό, προκειμένου να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των ασθενών της περιοχής.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Γιάννης Γκιόκας, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό να ενημερώσει για τις ενέργειες που θα κάνει για την ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων της Αγρας Ν. Λέσβου με την άμεση απομάκρυνση του πεδίου βολής από την περιοχή τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Σοφία Καλαντίδου και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει για την άμεση αποζημίωση των κτηνοτρόφων στο ύψος της ζημιάς που υπέστη το ζωικό τους κεφάλαιο στο Νομό Λέσβου και τα μέτρα που θα πάρει για τη θωράκιση του νομού από τις ζωασθένειες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Γιώργος Μαυρίκος, Γιάννης Ζιώγας, Μπάμπης Χαραλάμπους και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την εξασφάλιση της υπηρεσιακής λειτουργίας του ΕΦΕΤ (τροποποίηση Οργανισμού, αναδιοργάνωση υπηρεσιών, ιδιόκτητα ακίνητα κλπ.) και την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του με μόνιμο προσωπικό με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, όπως στους τακτικούς δημόσιους υπάλληλους, την ίδρυση των προβλεπόμενων περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΦΕΤ, την επιβολή των προβλεπόμενων χρηματικών προστίμων στις εταιρείες που ενέχονται στο πρόσφατο σκάνδαλο του ηλιέλαιου και τον τερματισμό της παρακολούθησης και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης των υπαλλήλων του ΕΦΕΤ.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση εξόφληση των χρεών του ΟΠΑΔ προς τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς του Ν. Τρικάλων, καθώς και για την επαρκή χρηματοδότηση του Ταμείου, προκειμένου να μην επαναληφθεί το πρόβλημα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν άμεσα θα προγραμματιστεί και θα κατασκευαστεί σύγχρονος ΧΥΤΑ στη Σαμοθράκη του Νομού Εβρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ