Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Συνεστίαση στα πλαίσια του γιορτασμού των 90 χρόνων του ΚΚΕ και της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο, η ΚΟ Γούβας του ΚΚΕ στο κέντρο «Το Κέφι» (Ελλησπόντου 41, Βύρωνας - πλατεία Υμηττού). Ωρα προσέλευσης: 9.30 μ.μ.

-- Οι Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιήσουν ενόψει του 18ου Συνεδρίου του Κόμματος και της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης για την ανέγερση κτιρίου που θα στεγάσει το ιστορικό αρχείο του ΚΚΕ, λαϊκό γλέντι. Το λαϊκό γλέντι, με την προσφορά μελών και φίλων του ΚΚΕ, θα γίνει στο κέντρο ΦΑΡΟΣ στη Ν. Αλικαρνασσό στις 9 το βράδυ.

--Οι Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις της Κυψέλης διοργανώνουν συνεστίαση, αύριο Κυριακή 14/12/2008, με ώρα προσέλευσης 9 μμ, στο «Κουτούκι της Ευγενίας» (Σκύρου 31 και Σπετσών)

-- Η ΚΟΒ Αρχ. Ολυμπίας του ΚΚΕ καλεί σε συζήτηση για τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 18ο Συνέδριο του Κόμματος, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αρχ. Ολυμπίας. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ

-- Η ΚΟΒ Οικοδόμων Πύργου του ΚΚΕ καλεί σε συζήτηση για τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 18ο Συνέδριο του Κόμματος την Δευτέρα 15 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο ΕΚ Πύργου. Θα μιλήσει ο Κοσμάς Αλεξίου, μέλος του ΝΓ Ηλείας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ