Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για να προχωρήσει η ανέγερση γυμνασίου στην περιοχή Εγλυκάδα Πατρών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για την άμεση χρηματοδότηση για την κατασκευή τάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην κοινότητα Μακρινίτσας Πηλίου, καθώς και για την κατασκευή και ασφαλτόστρωση του δρόμου Μακρινίτσας - Καζανάκι (γήπεδο) ώστε να μπορεί η νεολαία της περιοχής να αξιοποιεί τους αθλητικούς χώρους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιάννης Γκιόκας και Νίκος Μωραΐτης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση μετεγκατάσταση, σε μη κατοικημένη περιοχή, του ΚΥΤ της ΔΕΗ από τη συνοικία του Ζαβλανίου στην Πάτρα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση κατασκευή του προστατευτικού τοίχου και στις δύο πλευρές του δρόμου Προφήτη Ηλία - Σταγιατών Πορταριάς Πηλίου, την άμεση απομάκρυνση των αποκολλημένων βράχων από τα πρανή και άλλα αναγκαία μέτρα, καθώς και την άμεση χρηματοδότηση των παρεμβάσεων και τις μελέτες στην περιοχή αυτών των κατολισθήσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο ριζικά.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό σε τι άμεσες ενέργειες θα προχωρήσει η κυβέρνηση για την εξόφληση των οφειλόμενων υπερωριών στους κτηνιάτρους του Ν. Εύβοιας και την πραγματοποίηση των κανονικών ελέγχων που πρέπει να διενεργούνται στη διατροφική αλυσίδα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς γιατί ολόκληρο το προηγούμενο διάστημα δεν πάρθηκαν τα αναγκαία μέτρα (σήμανση, φωτισμός, κατασκευή υπόγειων διαβάσεων κλπ.) σε σημεία - καρμανιόλες του εθνικού δικτύου του Νομού Θεσσαλονίκης και τι προτίθενται να κάνουν από δω και πέρα ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια δυστυχήματα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να λάβουν για την άμεση καταβολή των μισθών στους καθηγητές της Ανώτατης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει ώστε άμεσα να λυθεί το πρόβλημα της εγγραφής στο σχολείο των ανήλικων μαθητών παιδιών μεταναστών στο Μαντούδι και να διασφαλιστεί το δικαίωμα κάθε μετανάστη στη μόρφωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ