Πέμπτη 2 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι ... ελεήμονες και η τρομοκρατία

Την παρουσία και παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων μέσα και έξω από το Γηροκομείο Αθηνών, την περασμένη Κυριακή 28 Μάρτη, επιστράτευσε η διοίκηση του Γηροκομείου, προκειμένου να περιφρουρήσει τη Γενική Συνέλευση της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών και την παραπέρα τρομοκράτηση των εργαζομένων του χώρου.

Η Ελεήμων Εταιρεία που διοικεί το Γηροκομείο έχει ήδη προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων και σε δυσμενή μεταβολή σε προϊστάμενο εργαζόμενο, γιατί συμπαραστάθηκαν σε απολυμένους, με στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων ώστε να τσακίσει ακόμη περισσότερα δικαιώματα. Τις απολύσεις, τις αντεργατικές πρακτικές, την επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων, κατήγγειλαν από την πρώτη στιγμή και αντιπαλεύουν το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών και οι ταξικές δυνάμεις του χώρου, μαζί με απολυμένους του Γηροκομείου.

Σε καταγγελία με αφορμή την κλήση της Αστυνομίας στο Γηροκομείο την περασμένη Κυριακή, το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι η Ελεήμων Εταιρεία «χρησιμοποιεί γενικότερα μεθόδους σπίλωσης των απολυμένων συναδέλφων μας και του αγώνα που δίνουμε εδώ και δυο μήνες. Την τακτική της Διοίκησης στηρίζει και προωθεί με κάθε τρόπο και η πλειοψηφία του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου». Στέλνει, δε, ξεκάθαρο μήνυμα ότι «η τρομοκρατία δε θα περάσει - Του λαού η πάλη θα την σπάσει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ