Πέμπτη 7 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σε συγκεντρώσεις με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον τουρισμό ως λαϊκό δικαίωμα και τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο», θα μιλήσει το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή, σε Σκόπελο, στις 9 μ.μ., στο δημοτικό καφενείο και Σκιάθο, 11.30 π.μ., καφετέρια «Μελτέμι», αντίστοιχα, ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Αχτίδα Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ και οι ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ καλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν στην Ξυλοτεχνία Περιστερίου, την Κυριακή 10/5, στις 10 π.μ. με θέμα: «Ευρωπαϊκή Ενωση και Παιδεία». Θα μιλήσει ο Κ. Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τις γυναίκες τη Δευτέρα 11/5, στις 7 μ.μ., στο Νερόμυλο Λιβαδειάς. Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στον τουρισμό. Οι συνέπειες της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης στους εργαζόμενους και στους αυτοαπασχολούμενους στον κλάδο και το δικαίωμα του εργαζόμενου λαού στην αναψυχή και στις διακοπές», θα μιλήσει την Τρίτη 12/5, στην Καλαμπάκα, ταβέρνα «Δούρειος», ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση με τους ΕΒΕ για τις ευρωεκλογές την Τετάρτη 13/5, στις 7.30 μ.μ., στην ταβέρνα Ράπτη, Αρκαδίου και Στρατηγού Κακοσαίου. Θα μιλήσει ο Β. Μαμάης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ