Τρίτη 12 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σε συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στον τουρισμό. Οι συνέπειες της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης στους εργαζόμενους και στους αυτοαπασχολούμενους στον κλάδο και το δικαίωμα του εργαζόμενου λαού στην αναψυχή και στις διακοπές», θα μιλήσει σήμερα Τρίτη, στην Καλαμπάκα, ταβέρνα «Δούρειος», ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση με τους ΕΒΕ για τις ευρωεκλογές αύριο Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην ταβέρνα Ράπτη, Αρκαδίου και Στρατηγού Κακοσαίου. Θα μιλήσει ο Β. Μαμάης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για τις ευρωεκλογές, αύριο Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της. Θα μιλήσει ο Αντ. Χοροζάνης, μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Τετάρτη, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Μερκάτη Κορυδαλλού θα μιλήσει η Χρ. Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της (Αιμ. Βεάκη 28) με ομιλήτρια την Σπ. Παναγή, στέλεχος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ