Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Συνεδρίαση ΡΝΣΤ' της Ολομέλειας της Βουλής.

Στο βήμα βρίσκεται η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη.

Διαβάζουμε από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής (22/6/2007):

*

«Ελπίδα Παντελάκη: "Ερχεται η κυβέρνηση και με μεγάλη άνεση λέει ότι η εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει εκτιμηθεί θετικά από την αγορά, τα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση. Για ποιο λόγο; Τι κάνετε; Από τη μια λέτε να αποκρατικοποιήσετε και δίνετε κομμάτια και από την άλλη αγοράζετε; Και εδώ δεν είναι μόνο το θέμα ότι στα πλαίσια της λογικής σας δώσατε λεφτά έτσι για χάρισμα, που δεν είναι δικά σας. Θα μπορούσατε με τα μισά χρήματα να φτιάξετε ένα καινούριο δίκτυο σαν αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Αυτά λένε τα στοιχεία και οι ειδικοί. Αρα, εδώ υπάρχει και κάτι άλλο πονηρό, μυστικό (...)».

*

Αλήθεια: Εχετε δει εσείς βουλευτή κόμματος το οποίο - υποτίθεται ότι - «διαπλέκεται» με την εξαγορά μιας επιχείρησης, να καταγγέλλει στη Βουλή ότι σε αυτή ακριβώς την εξαγορά υπάρχει κάτι «μυστικό» και κάτι «πονηρό»; Οτι η κυβέρνηση «ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση για το τίμημα»; Οτι έδωσε λεφτά για «χάρισμα»; Και ότι με τα μισά από αυτά που έδωσε θα μπορούσε να φτιάξει καινούριο δίκτυο;

Προς πείσμα των γκαιμπελίσκων, αυτές είναι και ήταν από την πρώτη στιγμή οι πεντακάθαρες τοποθετήσεις του ΚΚΕ για την εξαγορά της «Γερμανός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ