Παρασκευή 22 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Ο υπουργός Οικονομίας αρέσκεται να υποστηρίζει ότι οι πολιτικοί πρέπει να λένε την αλήθεια στο λαό και να μην τον παραπλανούν. Ερωτήθηκε λοιπόν από τον «Ρ» να αποκαλύψει το αντικείμενο των συζητήσεων στη διαβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, όπου και συμμετείχε. Αν και... φίλος της αλήθειας, φυσικά δεν απάντησε.

Αρχικά, οχυρώθηκε πίσω από το επιχείρημα, ότι δηλώσεις κάνει μόνο ως μέλος της κυβέρνησης, ενώ στη Λέσχη προσκλήθηκε ως ιδιώτης...

Υποστήριξε, στη συνέχεια, ότι αυτή η ιστορία με την μυστικοπάθεια (με τη λειτουργία της Λέσχης) καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα, ότι έγινε μια ...ανταλλαγή απόψεων, αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι αυτός αρμόδιος για να πει τι συζητήθηκε. Αλλωστε ο ίδιος, όπως είπε, συμμετείχε για πρώτη φορά.

Τι ήθελε να πει με την τελευταία φράση; Οτι θα πρέπει να απευθυνθούμε στους παλιότερους θαμώνες της Λέσχης, όπως η Μπακογιάννη, η Διαμαντοπούλου και ο Παπανδρέου;

Το είπαμε στο παρελθόν, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Η λειτουργία τέτοιων μυστικοπαθών Λεσχών απλώς καταδεικνύει τα στενά όρια λειτουργίας της αστικής δημοκρατίας. Οπου δημόσια οι Καραμανλής και Παπανδρέου εκτοξεύουν μεταξύ τους άσφαιρα πυρά, κολακεύοντας τα πιο ταπεινά ένστικτα των οπαδών. Πίσω όμως από τις κλειστές πόρτες των διάφορων Λεσχών, όπου κανείς δεν τους βλέπει, συμμετέχουν από κοινού σε αποφάσεις εγκληματικές για τα συμφέροντα των λαών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ