Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Δι' υπόθεσίν σας»!

Ααααυτά είναι!

Η «υπηρεσία» λειτουργεί τέλεια!

Και ιδού η απόδειξη: Ο «Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων» εξέδωσε μια ανακοίνωση για την εργοδοτική αυθαιρεσία του «Τζάμπο». Και τότε - τσουπ (!) - η Εισαγγελία της Κέρκυρας, εφαρμόζοντας το γνωστό «φιρμάνι» Σανιδά που θεωρεί τις κινητοποιήσεις στα «Τζάμπο» σαν «τελεσθέντα εγκλήματα» (!), απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας για «τα δέοντα». Ετσι, λοιπόν, κλήθηκε ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιωτικών υπαλλήλων να προσέλθει στο τμήμα (με την επισήμανση ότι η προσέλευσή του ήτο «υποχρεωτική») ώστε να υποστεί την «ανωμοτί εξέταση», καθ' ότι πρέπει να βρεθεί ο «εγκληματίας». Και ποιος είναι ο «εγκληματίας»; Αυτός που έγραψε την ανακοίνωση κατά του «Τζάμπο»!

*

Δηλαδή, εδώ δε φτάνει που έχουμε την εκδήλωση του αυταρχισμού με τον πιο απροσχημάτιστο τρόπο. Δεν φτάνει που ποινικοποιείται ευθέως η συνδικαλιστική δράση. Αλλά έχουμε και ποινικοποίηση της έκφρασης λόγου (!), έχουμε και την απαίτηση των αρχών να γίνει ο πρόεδρος των ιδιωτικών υπαλλήλων χαφιές (!) και να συνεργήσει στο φακέλωμα του συντάκτη μιας ανακοίνωσης, η οποία - φτάσαμε στο σημείο! - να θεωρείται κάτι το ...αξιόποινο ή, τουλάχιστον, άξιο προς αστυνομική διερεύνηση!

*

Κατόπιν όλων αυτών, ρωτάμε: Εκείνοι που ζητούν από το ΚΚΕ να δώσει τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα στοιχεία των μελών του, των οπαδών και των ψηφοφόρων του, που ενισχύουν οικονομικά το Κόμμα, με ένα, δυο ή πέντε ευρώ, μήπως θέλουν και τα ονόματα των εργαζομένων του «Τζάμπο» που ενίσχυσαν το ΚΚΕ στην τελευταία του οικονομική εξόρμηση; `Η, για να το πούμε διαφορετικά: Είναι με τα «καλά» τους οι άνθρωποι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ