Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Συμμετοχή στην κάλπη και ψήφος στο ΚΚΕ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τους σχεδιασμούς χειραγώγησης της ψήφου

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του για τους σχεδιασμούς χειραγώγησης της ψήφου, τονίζει τα παρακάτω:

«Η ανοιχτή, αλλά και η έμμεση, η ωμή και προκλητική παρέμβαση σειράς καναλιών και αρκετών δημοσιογράφων, άλλων εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων υπέρ της αποχής, στην προσπάθεια χειραγώγησης της ψήφου, ιδιαίτερα νέων, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Θέλουν να σπρώξουν μεγάλα τμήματα της νεολαίας στο βάλτο της αδιαφορίας και της περιφρόνησης στην αγωνιστική στάση.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες να χαλάσουν αυτά τα σχέδια. Τα διάφορα κέντρα που διευθύνουν αυτή την εκστρατεία δεν έχουν στόχο να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους για τα μεγάλα προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους.

Επιδιώκουν να εμποδίσουν την ανάπτυξη ενός ισχυρού ανατρεπτικού κινήματος και να κατευθύνουν τη λαϊκή διαμαρτυρία και αγανάκτηση σε ανώδυνους δρόμους για το κεφάλαιο και σε κόμματα που οι ίδιοι κατασκευάζουν ή συντηρούν.

Την ισχυροποίηση του ΚΚΕ φοβούνται. Γιατί μόνο το ΚΚΕ έχει στόχο τα μεγάλα συμφέροντα, τα κόμματά τους, την ΕΕ και τους μηχανισμούς της. Το ΚΚΕ παλεύει με συνέπεια και σταθερότητα για να μην πληρώσουν την κρίση και τη σαπίλα του συστήματος τα λαϊκά στρώματα και η νεολαία.

Να χαλάσει ο λαός τα αντιλαϊκά σχέδια! Να δοθεί η απάντηση αγωνιστικά! Συμμετοχή στην κάλπη και ψήφος στο ΚΚΕ»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ