Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ

Στις 8 Ιούνη πρέπει κάτι να έχει αλλάξει στο συσχετισμό δύναμης. Αν δεν έχει αλλάξει, σε συνθήκες κρίσης, ο πέλεκυς των αντιλαϊκών μέτρων θα είναι πιο κοφτερός

Στις 7 του Ιούνη ψηφίζουμε για το αν οι εμπειρίες μας από τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ είναι θετικές για τους εργαζόμενους. Για το κεφάλαιο και τα κέρδη του, είναι θετικές. Για τον εργαζόμενο, ανεξάρτητα αν είναι υπέρ τού μέσα ή έξω από την ΕΕ, οι εμπειρίες, από αυτά που έχει ζήσει στην πλάτη του, στο χώρο του και ευρύτερα, είναι αρνητικές.

Αν δεν καταγραφούν αυτές οι αρνητικές συνέπειες, αν οι εργαζόμενοι δεν καταψηφίσουν τα κόμματα που υιοθέτησαν την ιδιωτικοποίηση, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και όλα αυτά που ξέρουμε, τις αρνητικές αλλαγές σε όλους τους τομείς συν εκχωρήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων, συν τη συμμετοχή της ΕΕ στον πόλεμο, αν δε βγει ένα τέτοιο σαφές μήνυμα καταδίκης, το οποίο μπορεί να βγει αποκλειστικά μέσα από το ΚΚΕ, το καλοκαίρι έρχονται πολύ χειρότερα.

Η ψήφος είναι όπλο. Αν πάθει αφλογιστία το όπλο, θα είναι μια χαμένη ευκαιρία. Στις 8 Ιούνη, πρέπει κάτι να έχει αλλάξει στο συσχετισμό δύναμης. Αν δεν έχει αλλάξει, σε συνθήκες κρίσης, ο πέλεκυς των αντιλαϊκών μέτρων θα είναι πιο κοφτερός.


ΣΕΛ.  10  -  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ