Σάββατο 6 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΕΡΓΑΤΕΣ - ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΒΕ
Εστησαν αγωνιστικό «καρτέρι» στην κυβέρνηση

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν χτες στην υπουργό Ανταγωνιστικότητας, στη Λάρισα, το ΠΑΜΕ και η Συντονιστική Επιτροπή των ΕΒΕ

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Λάρισα
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Λάρισα
Με αγωνιστική συγκέντρωση υποδέχτηκαν χτες το βράδυ, στη Λάρισα, εργαζόμενοι, μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες κι έμποροι την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των ΕΒΕ του νομού, συγκεντρώθηκαν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης την ώρα που προσέρχονταν η υπουργός για να μιλήσει σε ημερίδα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας με θέμα: «Η οικονομία και οι αντοχές της - Η μικρομεσαία επιχείρηση και το μέλλον τους». Εκεί, υψώνοντας τα πανό του ΠΑΜΕ και της Συντονιστικής Επιτροπής των ΕΒΕ, παρέμειναν περίπου για μια ώρα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, ιδιαίτερα, των άγριων μέτρων που ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός.

Διεμήνυσαν τη θέληση και την αποφασιστικότητά τους να εντείνουν την πάλη τους, συντονίζοντας από κοινού τη δράση τους για ν' αποκρούσουν την ολομέτωπη επίθεση που δέχονται και διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. Ανανέωσαν δε το αγωνιστικό ραντεβού τους για την πανεργατική απεργία του ΠΑΜΕ στις 10 Φλεβάρη και τη συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης κατήγγειλαν κι εργαζόμενοι των Τρικάλων και της Καρδίτσας στις μαχητικές πικετοφορίες που έγιναν χτες βράδυ στις δύο πόλεις, ύστερα από κάλεσμα των τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ