Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Εντείνονται οι ρυθμοί στρατολογίας

Στο τέλος της τρίτης βδομάδας της πολιτικής εξόρμησης ένταξης νέων στην ΚΝΕ προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, το συνολικό πλάνο της Οργάνωσης βρίσκεται στο 40%. Η πρωτοπόρα Οργάνωση νεολαίας κερδίζει όλο και περισσότερους νέους με τις θέσεις της αντίστασης και της ρήξης, με εντεινόμενους ρυθμούς στρατολογίας.

Στην άμιλλα στρατολογίας, ανάμεσα στις οργανώσεις της ΚΝΕ, πρώτες οργανώσεις αναδεικνύονται η Θεσσαλονίκη που έχει καλύψει το πλάνο της κατά 68%, η Σπουδάζουσα Αθήνας με 60,5%, η Σπουδάζουσα Θεσ/νίκης με 57,5%, η Οργάνωση της Αθήνας με 44% και η Δυτική Πελοπόννησος, που βρίσκεται στο 43% του πλάνου της.

Η κάλυψη του πλάνου ένταξης νέων μελών στις υπόλοιπες οργανώσεις της ΚΝΕ έχει ως εξής: Πειραιάς 31%, Κεντροδυτική Μακεδονία 30%, Κρήτη 29%, Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 28%, Βορειοδυτική Ελλάδα 26%, Θεσσαλία 24%, Αιγαίο 20%, Αττική 18%, Ανατολική Πελοπόννησος 17%, Στερεά 15%.

Παράλληλα, η ΚΝΕ προχωράει δυναμικά και στην οικονομική εξόρμηση προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και το συνολικό της πλάνο γι' αυτήν έχει φτάσει στο 51%. Οι πρώτες πέντε οργανώσεις της ΚΝΕ στην κάλυψη του πλάνου που έχουν βάλει για την οικονομική εξόρμηση, είναι η Σπουδάζουσα Θεσσαλονίκης που το έχει υπερκαλύψει και βρίσκεται στο 101%, η Θεσσαλονίκη με ποσοστό κάλυψης στο 91%, η Σπουδάζουσα Αθήνας με 87%, η Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με 72% και η Δυτική Πελοπόννησος που βρίσκεται στο 63%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ