Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ
Να διανέμεται δωρεάν ο τηλεοπτικός χρόνος

Την ανησυχία του για τις χτεσινές εξαγγελίες της υπουργού Εσωτερικών, καθώς στρέφονται κατά δυνάμεων που έχουν διαφορετική από την κρατούσα άποψη, εξέφρασε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Αντώνης Σκυλλάκος.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Οι σκέψεις της κυβέρνησης κατ' αρχήν συμβάλλουν σ' ένα παιχνίδι αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το θέμα των εργασιακών σχέσεων, η αφαίρεση δικαιωμάτων, η επίθεση στο εισόδημα των εργαζομένων. Η ΝΔ παίζει με τη διαπλοκή, το ΠΑΣΟΚ απαντά με θέματα διαφάνειας. Υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι, αν στις επιτροπές ελέγχου μπουν εισαγγελείς και ελεγκτές διαφόρων ειδών, όταν γνωρίζουμε πώς ελέγχεται η δημόσια διοίκηση και η δικαιοσύνη από την εκάστοτε κυβέρνηση. Υπάρχουν κίνδυνοι για την "ενοχλητική" ή μη αρεστή στην εξουσία άποψη.

Το ΚΚΕ έχει οδυνηρή πείρα από διώξεις και φοβούμαστε για το πώς θα εξελιχθούν αυτά τα μέτρα. Η εξαγορά του τηλεοπτικού χρόνου αφορά στη μείωση της επιχορήγησης και θα πλήξει κόμματα, όπως το ΚΚΕ, που δε ρίχνουν βάρος σ' αυτού του είδους την προβολή. Ο χρόνος πρέπει να διανέμεται δωρεάν, αλλιώς να προστεθεί στην κρατική επιχορήγηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ