Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εκπληρώθηκε η τελευταία του επιθυμία»

  Επιστολή της Ιριδας και του Βασίλη Αυδή προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας

Λίγο πριν την εισαγωγή στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, στη διάρκεια του χτεσινού Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, διαβάστηκε από τον πρόεδρο του σώματος Αρτ. Αναπλιώτη επιστολή της Ιριδας Αυδή και του γιου της Βασίλη.

Στην επιστολή η γυναίκα και ο γιος του αξέχαστου Λεων. Αυδή, που ήταν απ' τους βασικούς πρωτεργάτες της «Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα», τονίζουν ότι τόσο με τους λόγους των δημοτικών συμβούλων στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αφιερωμένης στον εκλιπόντα, όσο και με τις αποφάσεις που πήρε για να τιμηθεί η μνήμη του, απάλυναν τη θλίψη της οικογένειας. Και τονίζουν: «Σας ευχαριστούμε επίσης για την πρόθυμη συνδρομή σας στο να κηδευτεί ο Λεων. Αυδής με πολιτική κηδεία, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία του επιθυμία».

Τέλος, στην επιστολή τους η Ιρις και ο Βασίλης Αυδής ευχαριστούν ιδιαιτέρως τα στελέχη του δήμου που φρόντισαν για την άψογη οργάνωση της νεκρώσιμης τελετής, που αποτέλεσε «γεγονός και γενικότερης σημασίας, αφού αφορούσε την πρώτη επίσημη πολιτική κήδευση στη χώρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ