Σάββατο 6 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ
Καταλογίζει ερασιτεχνισμό στο ΠΑΣΟΚ

Σε αποπροσανατολιστική και άσφαιρη κριτική της ουσίας των αντιλαϊκών κυβερνητικών μέτρων, «εξαγνίζοντας» το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, επιδόθηκε χτες στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ για αθέτηση των προεκλογικών του υποσχέσεων.

Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε για την τακτική του ΠΑΣΟΚ, «ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτή η Ευρώπη δεν έχει μέλλον και εσείς επιλέγετε να ταυτιστείτε με την Ευρώπη των κερδοσκόπων ενάντια στην Ευρώπη των εργαζομένων. Δεν κάνατε καμία συμμαχία». Υποστήριξε ακόμα ότι «η αριστερά, όμως, δείχνει έναν άλλο δρόμο μιας άλλης ευρωπαϊκής προοπτικής, μιας Ευρώπης που θέλει άλλα θεμέλια, γιατί αυτό το μοντέλο έχει καταρρεύσει παταγωδώς. Και παίρνουμε και πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση».

Ο Α. Τσίπρας, ισχυρίστηκε παράλληλα, «αποδειχθήκατε απολύτως ερασιτέχνες για να διαχειριστείτε τις τύχες της χώρας και να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων» σημειώνοντας «πέσατε στην παγίδα που εσείς δημιουργήσατε για μικροκομματικά οφέλη, για να τα χρεώσετε στους προηγούμενους και για να δικαιολογήσετε την αδυναμία σας να εκπληρώσετε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ