Τετάρτη 10 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΠΟΕΕΠ: Συνεχίζεται αύριο η δίκη των συνδικαλιστών της ΠΟΕΕΠ που δικάζονται με την κατηγορία της εκβίασης, μετά από μήνυση εργοδότη ο οποίος είχε αναλάβει να παίζει το ρόλο απεργοσπαστικού μηχανισμού για λογαριασμό των μεγάλων εργοδοτών του κλάδου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Συνεχιζόταν μέχρι χτες το απόγευμα η κατάληψη του υπουργείου Εργασίας από εργαζόμενους με προγράμματα stage.

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ: Ολοκληρώθηκε χτες η 48ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις Εφορίες.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας, στην αρχή του ωραρίου, πραγματοποίησαν χτες οι μηχανικοί του Δημοσίου, στα πλαίσια των κινητοποιήσεών τους, ενόψει της αυριανής απεργίας. Επίσης, έχει προγραμματιστεί άλλη μια πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας, την ερχόμενη Τρίτη.

ΓΙΑΤΡΟΙ: Οι εφημερίες των γιατρών του ΕΣΥ αποτελούν αποδοχές για εργασία παρεχόμενη στα πλαίσια της κύριας οργανικής θέσης και μάλιστα υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο. Με αυτό το σκεπτικό η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαίωσε γιατρούς του ΕΣΥ του Νοσοκομείου Λήμνου και με την υπ' αριθμό 827/2010 απόφασή τους επιδίκασε εφημερίες για τη διετία 1996-1998.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ