Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μηνύματα μαζικής συμμετοχής

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα  

Μαζικά στην αυριανή απεργία και δυναμικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις θα πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι της Θεσσαλίας, για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, των βιομηχάνων και της ΕΕ και ν' απαιτήσουν την ανάκληση του νομοσχεδίου - εκτρώματος για της εργασιακές σχέσεις. Την επιτυχία της αυριανής εργατικής κινητοποίησης στη Θεσσαλία, προμηνύει και εγγυάται η ανταπόκριση των εργαζομένων της περιοχής στις εκδηλώσεις προετοιμασίας της απεργίας. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή τους στις καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις στελεχών του εργατικού κινήματος στα εργοστάσια, στις βιοτεχνίες και σε άλλους χώρους δουλιάς, με στόχο την οργάνωση επιτροπών αγώνα και απεργιακών επιτροπών.

Αύριο, ημέρα της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στις πρωτεύουσες και των τεσσάρων θεσσαλικών νομών.

Στη Λάρισα, η απεργιακή συγκέντρωση, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου.

Στο Βόλο, η συγκέντρωση που διοργανώνει το ΕΚΒ και, χάρη στις προσπάθειες των συνεπών, ταξικών συνδικαλιστών και συνδικάτων του νομού, θα έχει αγωνιστικό ταξικό χαρακτήρα κόντρα στη συναινετική αντίληψη και τακτική των γνωστών πλειοψηφιών, θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Στα Τρίκαλα, η απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο με κεντρικό διεκδικητικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση, θα γίνει στις 10 το πρωί στην αίθουσα του ΕΚΤ.

Στην Καρδίτσα, το αγωνιστικό ραντεβού των εργαζομένων έχει οριστεί για τις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ