Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΣΚ - ΟΤΕ
Επιτακτικός ο ενωτικός αγώνας

«Λέμε "ΟΧΙ" στον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να επιβάλουν πλουτοκρατία, Ευρωπαϊκή Ενωση και κυβέρνηση». Με αυτή τη φράση η Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση ΟΤΕ καλεί τους εργαζόμενους του Οργανισμού να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΚ τονίζει ότι χρειάζεται μαζικός, ενωτικός, αποφασιστικός αγώνας, με συνέχεια και κλιμάκωση για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής που θέλουν να εφαρμόσουν οι κυβερνώντες. Συμπληρώνει ότι η αυριανή απεργία είναι ένα ακόμα βήμα στην αναγκαία συνέχεια και κλιμάκωση των αγώνων, αλλά δεν πρέπει να μείνει εκεί.

«Η κλιμάκωση των αγώνων κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης καθώς ξεδιπλώνονται και οι επιλογές της για το ασφαλιστικό, είναι ανάγκη και απαίτηση των ίδιων των εργαζομένων» αναφέρει και καλεί τους εργαζομένους του ΟΤΕ στην προσυγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Κάνιγγος, καθώς και στα συλλαλητήρια που θα γίνουν με πρωτοβουλία των ταξικών δυνάμεων πανελλαδικά.

Εξάλλου, τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργία γνωστοποίησε η Πανελλήνια Ενωση Τεχνικών ΟΤΕ. Τα μέλη της Ενωσης θα προσυγκεντρωθούν στο κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Πατησίων (ΝΥΜΑ). Τέλος, τη συμμετοχή της στην απεργία εξήγγειλε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ