Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Διατηρεί την πρωτιά μετά το δεύτερο κλείσιμο

Δεκαπέντε μέρες μετά την έναρξη της Εξόρμησης, έχει καλύψει το πλάνο της σχεδόν στο μισό

Σχεδόν το μισό του πλάνου της κάλυψε η ΚΟ της Χίου του ΚΚΕ στο δεύτερο μόλις κλείσιμο της τρίμηνης (Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης) Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος. Με ποσοστό κάλυψης 47% αναδείχτηκε πρώτη απ' τις Νομαρχιακές Οργανώσεις του Κόμματος, συνεχίζει με αποφασιστικότητα τη μάχη του κουπονιού, ενώ έχει ήδη καλέσει σε άμιλλα τη ΝΕ Λέσβου.

Ο γραμματέας της ΝΕ Χίου, Γιώργος Αμπατζής, μιλώντας στον «Ριζοσπάστη», τόνισε ότι τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που σημειώνει η Οργάνωση οφείλονται καταρχήν στο γεγονός πως και αυτή, όπως όλες οι ΚΟ του ΚΚΕ, δεν περιμένει τις εκλογές για να βρεθεί κοντά στο λαό, να συζητήσει και να δράσει μαζί του. Κατά συνέπεια, προσθέτει, «υπάρχει μια πολύ καλή επαφή της ΚΟ με τους χώρους εργασίας, με όλους τους ανθρώπους του μόχθου της Χίου».

«Υπάρχει - τονίζει ο Γ. Αμπατζής - ένα καλοδουλεμένο σχέδιο, γι' αυτό η ΚΟ πετυχαίνει τους στόχους στις Οικονομικές Εξορμήσεις, για μόνιμους ενισχυτές του Κόμματος». Σε ό,τι αφορά στα μηνύματα που λαμβάνει η ΚΟ απ' την ως τα τώρα δουλειά με το κουπόνι, τονίζει ότι «παρ' όλη τη δυσκολία την οικονομική που υπάρχει λόγω της ανεργίας στους ναυτεργάτες και της κρίσης στην αγορά, δεν μας έχει αρνηθεί άνθρωπος τη συνεισφορά».

Να θυμίσουμε ότι στο δεύτερο κλείσιμο το πανελλαδικό πλάνο καλύφθηκε σε ποσοστό 29,26%. Πρώτη Οργάνωση Περιοχής αναδείχτηκε του Πειραιά με ποσοστό 41,28%, δεύτερη της Αττικής με 41,20% και τρίτη του Αιγαίου με 36,35%. Από τις Νομαρχιακές Οργανώσεις ποσοστά μεγαλύτερα του πανελλαδικού σημείωσαν οι: Χίου με 47%, Ικαρίας με 43%, Φωκίδας με 41,32%, Λέσβου με 41,20%, Μεσσηνίας με 37,50%, Λακωνίας με 36,25%, Αιτωλοακαρνανίας με 35%, Κυκλάδων με 35%, Πρέβεζας με 34,70%, Ροδόπης με 33,30%, Κω με 30,40%, Ηρακλείου με 29,86%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ