Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Ο λαός της Θεσσαλίας ζει στο πετσί του την αντιλαϊκή πολιτική

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ για τις προεκλογικές φιέστες του κυβερνώντος κόμματος

«Λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί οργανωμένα να στρέψει την προσοχή του λαού της Θεσσαλίας σε προεκλογικές φιέστες και εγκαίνια, προκειμένου να περιορίσει την εκλογική καταδίκη της», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, σχετικά με τις επισκέψεις εκπροσώπων της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού στην περιοχή. «Αυτή την αποστολή - τονίζει - εξυπηρετούν η επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών, κ. Μαγκριώτη, στην περιοχή, την περασμένη Τρίτη, καθώς, επίσης, και η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, την Κυριακή 17 Οκτώβρη».

Και υπογραμμίζει: «Ας είναι σίγουροι, όμως, πως όσα "κόλπα" κι αν χρησιμοποιήσουν κι όσες "κορδέλες κι αν κόψουν" δε θα σταθούν ικανά να τους γλιτώσουν από τη μαζική εκλογική καταδίκη των υποψήφιων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, με την ταυτόχρονη ενίσχυση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Ο λαός της Θεσσαλίας, όπως και όλης της χώρας, ζει στο πετσί του τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης, με τον καταιγισμό των αντιλαϊκών μέτρων που δέχεται καθημερινά (...) γι' αυτό η κυβέρνηση θα εισπράξει το "λογαριασμό" στην κάλπη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ