Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Βγάλτε συμπεράσματα και καταδικάστε τους με την ψήφο σας

Περιοδεία του Γιάννη Μανουσογιαννάκη σε ιδιωτικές κλινικές στον Πειραιά

Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης
Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης
Στις ιδιωτικές κλινικές «Πειραϊκόν Θεραπευτήριον» και «Βιοϊατρική» περιόδευσε χτες ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Εκατοντάδες άνθρωποι που θα έπρεπε να μπορούν να εξυπηρετούνται πλήρως και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς έχουν πληρώσει μέσα από τις ασφαλιστικές τους εισφορές, βρίσκονταν εκεί ως «πελάτες» για εργαστηριακές εξετάσεις αλλά και για θεραπεία. Και αυτό γιατί η Υγεία έχει μεθοδευμένα μετατραπεί σε εμπόρευμα από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποδυναμώνοντας τα δημόσια νοσοκομεία και προσφέροντας τεράστια κέρδη στους επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει στον τομέα της ιδιωτικής Υγείας.

Για εργαστηριακές εξετάσεις στο ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι πρέπει να περιμένουν μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ τα νοσοκομεία, παρότι το προσωπικό τους έχει τεράστια επιστημονική εμπειρία και γνώση, με τις ελλείψεις που παρουσιάζουν εξαιτίας της ασκούμενης πολιτικής, στρέφουν πολύ κόσμο στον ιδιωτικό τομέα, όπου, συνήθως, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, με πενιχρές αποδοχές, αντιμετωπίζουν τη διαρκή υπερεντατικοποίηση της δουλειάς για να ανταποκριθούν στις ανάγκες.

Μιλώντας με γιατρούς και εργαζόμενους ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, αφού ξεκαθάρισε ότι «οι τοπικές και περιφερειακές εκλογές είναι καθαρά πολιτικές», επισήμανε ότι κριτήριο ψήφου αποτελεί η συνεχής υποβάθμιση και εμπορευματοποίηση της δημόσιας Υγείας, με αποτέλεσμα ο κόσμος να καθοδηγείται στα ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα». Παράλληλα, τους κάλεσε «με την πείρα που έχουν να βγάλουν συμπεράσματα και με την ψήφο τους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ. Να αποδυναμώσουν το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν και να στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης σε αυτή την πολιτική και λαϊκής αντεπίθεσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ