Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Για να ενισχυθεί η γραμμή της ρήξης και της αντεπίθεσης

Στην «Μέτρον Συσκευασίες», στο εργοστάσιο «Ξύδι ΤΟΠ» και το κατάστημα ρούχων «Factory» περιόδευσε χτες η Ελ. Παντελάκη

Mε τους εργαζόμενους στην «Μέτρον Συσκευασίες», στο εργοστάσιο «Ξύδι ΤΟΠ» και το μεγάλο κατάστημα ρούχων «FACTORY» στον Πειραιά συνομίλησε χτες η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η ανησυχία των εργαζομένων για τη σφοδρή επίθεση που δέχονται τα δικαιώματά τους ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη.

Η Ελ. Παντελάκη, από την πλευρά της, επισήμανε πως «αν δεν αντιδράσουμε, αν δεν αντεπιτεθούμε σε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, τα βάρη που θα κληθούν να σηκώσουν οι λαϊκές οικογένειες στο άμεσο μέλλον θα είναι ακόμη μεγαλύτερα (...) Με την ισχυροποίηση των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα ενισχυθεί η γραμμή της αντεπίθεσης και ρήξης απέναντι σε αυτή την πολιτική».

Τέλος, αναφερόμενη στον καυγά που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παναγιώτη Φασούλα, δημάρχου Πειραιά και του Γιάννη Μίχα, υποψήφιου δήμαρχου Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε σχετικά: «Πίσω από τις προσωπικές κόντρες στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά κρύβονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Στον Πειραιά υπάρχουν πολλά και μεγάλα φιλέτα γης που εποφθαλμιούν πλήθος επιχειρηματίες να τα βάλουν στο χέρι και θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς την ικανοποίηση των λαϊκών συμφερόντων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ