Σάββατο 23 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝ και τον κ. Μπίρμπα, υποψήφιο δήμαρχό του στο Αιγάλεω, φαίνεται πως η λαθροχειρία και το ψάρεμα στα θολά νερά είναι η δεύτερη φύση τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι, προκειμένου να προβοκάρουν το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και να σπείρουν συγχύσεις στο λαό, δε διστάζουν να παρουσιάζουν κατάλογο με ονόματα που δήθεν τους στηρίζουν.

Ετσι εμφανίζουν τον πρώην πρόεδρο των ΕΒΕ στο Αιγάλεω να στηρίζει το ψηφοδέλτιό τους, τη στιγμή που ο ίδιος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»!! Επειδή, όμως, «πιάστηκαν στα πράσα» άρχισαν τις φτηνές δικαιολογίες, για να κουκουλώσουν την προβοκάτσια τους.

Ο ΣΥΝ στην Περιφέρεια «σπρώχνει» λαϊκές δυνάμεις στα «δίχτυα» του ΠΑΣΟΚ, μέσω της συνεργασίας του με τον δήθεν «αντάρτη» Μητρόπουλο, σπέρνοντας αυταπάτες για το «καλό» ΠΑΣΟΚ που θέλει να διορθώσει το «κακό», ενώ στο Δήμο εφαρμόζει πολιτικά ανήθικες μεθόδους, προκειμένου να σπείρει συγχύσεις σε ψηφοφόρους που αγανακτισμένοι από τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον αφερέγγυο ΣΥΝ, στρέφονται προς το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Οσοι ακόμα τους ακολουθούν ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

***

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα: «Τελικά, αντίπαλός μας δεν είναι η απερχόμενη δημοτική αρχή, ούτε καν τα προβλήματα της Αθήνας. Ο αντίπαλος βρίσκεται μέσα μας» (!). Απίστευτη διαπίστωση από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για το δήμο της Αθήνας, αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχει επιλεγεί τυχαία, αλλά είναι ο «κατάλληλος άνθρωπος» για την υποψηφιότητα στο δήμο και όχι μόνο. Για τον «ανεξάρτητο» υποψήφιο δεν υπάρχει κυβερνητική πολιτική που πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, που κατεδαφίζει την Κοινωνική Ασφάλιση και Πρόνοια, που βουλιάζει στη φτώχεια και την εξαθλίωση το λαό... Οχι, τίποτα απ' όλα αυτά: «Ο αντίπαλος βρίσκεται μέσα μας», αποφαίνεται, προτείνοντας προφανώς στα λαϊκά στρώματα να αυτομαστιγωθούν, για να λυθούν τα προβλήματά τους. Με τον ίδιο τρόπο, προφανώς, θα «διεκδικήσουν το δικαίωμα στην πόλη» (σ.σ. άλλη μπαρούφα του ίδιου) που επαγγέλλεται, πιστεύοντας προφανώς ότι μπορεί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

***

Σ. ΤΣΟΥΚΑΡΕΛΗΣ: Ο ένατος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος που χρειαζόταν για να «κλείσει» το ψηφοδέλτιό του στο νομό Τρικάλων ο Θ. Ζαχαρόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που στηρίζεται από τη «Δημοκρατική Αριστερά» του Φ. Κουβέλη. Είναι ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, ο οποίος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, αφού τόνισε «παραμένω στο ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσω να δίνω μάχες για το Κίνημα», σημείωσε: «Θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της "Δημοκρατικής Αριστεράς", ("Κοινόν των Θεσσαλών") στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενός πολιτικά "αδελφού χώρου"».

Για το ΠΑΣΟΚ είναι ωφέλιμο να υπάρξει ένα ακόμα «ανάχωμα» - και τέτοιος είναι ο συνδυασμός που στηρίζεται από τη «Δημοκρατική Αριστερά» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας - που θα προσπαθήσει να συγκρατήσει τις ψήφους δυσαρέσκειας, για να μη φύγουν και πάνε στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το εξασφαλίσει. Πολύ περισσότερο που «χρωστάει» στο κόμμα του Φ. Κουβέλη, καθότι αυτό στηρίζει όλους τους δικούς του υποψηφίους στους δήμους του νομού Τρικάλων, όπως κάνει και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας, αναδεικνυόμενο στο πιο κοντινό «δεκανίκι» του κυβερνώντος κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ